Selecteer een pagina

Hoe u zorgeloos kunt werken met software die past bij uw bedrijfsvoering

U gebruikt een volledig geïntegreerd ERP software systeem. Een systeem met veel functionaliteiten. Maar het knelt….Want, sluit deze software ook volledig aan op uw bedrijfsprocessen?

Veel geïntegreerde systemen zijn begonnen als boekhoudsoftware en van daaruit doorontwikkeld tot ERP software. Deze software bepaalt uw bedrijfsprocessen en dwingt uw organisatie in een keurslijf. En dat gaat op den duur vaak knellen…en leidt tot frustraties.

“Met ons vorige ERP pakket was een kleine aanpassing in een contract of afroep al gauw 2 uur extra werk…”

Brigitte Eifler

Bij onze ‘best of breed’ oplossing staan de business en de bedrijfsprocessen van een organisatie aan de basis…een hele andere uitgangspositie en is daarom vaak een betere oplossing op het gebied van flexibiliteit en functionaliteit. Herkent u deze situatie?

Er moet snel een order aangepast worden. Echter de order is al ‘doorgeleverd’, voorraad staat gealloceerd. Je kunt geen regels meer toevoegen aan de order maar vooral: je kunt de hoeveelheden niet meer wijzigen.

Alles terugdraaien dan maar –  je bent al gauw een uur of meer verder…

Met Qbil-Trade is een wijziging, toevoeging of correctie op een mutatie snel gemaakt. Met een paar muisklikken ben je klaar. Dat komt door de ’scheiding’ tussen Qbil-Trade en de boekhoudsoftware.

Met onze software Qbil-Trade heb je een duidelijke scheidingslijn tussen de handel en de boekhouding. Zonder dat je hierbij dubbele invoer hebt. Onze intelligente interfaces met de (voor jou) beste boekhoudsystemen zorgen ervoor dat je niets dubbel hoeft in te voeren en ook de juiste informatie vanuit de boekhouding beschikbaar is in Qbil-Trade. Maar ondertussen wel maximale flexibiliteit bij mutaties of wijzigingen.

U bespaart tijd, moeite en heel veel frustraties 😉

Wij zijn nu 15 jaar actief met onze software in de grondstoffenhandel. Dit is onze core business en de processen en functionaliteiten zijn onze dagelijkse praktijk. Wij zijn actief in de volgende sectoren: zaden en plantaardige oliën -en vetten, zuivel(poeders en vloeibaar), noten en zuidvruchten, koffie, thee en cacao, granen en zaden, veevoeder, plastics, chemicals en bio-energy.

Al deze sectoren hebben te maken met typische functies zoals, inkoop/verkoop, (externe) transport en opslag, blends, productie(-verlies), ompakken, gewichtsverschillen, batches, QA, traceerbaarheid, vreemde valuta’s, meerdere werkmaatschappijen, CBS aangifte, rapportages en meer.

Een nieuwe implementatie is een extra dankbare taak als de klant afstapt van een geïntegreerd systeem. Een efficiency verhoging tot 130%(!) is geen uitzondering.

Wilt u ook gaan voor een ‘best of breed’ oplossing? Wilt u meer weten over onze software Qbil Trade? Neem contact op met ons!