Selecteer een pagina

Set Up

Themes

Software Design 

Het design van onze software is gebaseerd op de laatste UI ontwikkelingen, Google’s ontwerptaal Material Design en Color Assignment maar vooral ook op input en feedback van klanten, ons testpanel, testers en onze eigen inzichten.

Bij Qbil werken wij zelf ook met onze software. Een perfecte manier om fouten op te sporen en om doorlopend de werking van onze software te testen en te verbeteren. 

 

Gebruiksgemak, goed overzicht en minder klikken

Met de feedback van onze klanten wordt onze software en het design steeds verder geoptimaliseerd en doorontwikkeld.

Software Design

 

FRIS, HELDER & MODERN

Het heldere wit in combinatie met het Nijl blauw zorgt voor een frisse maar ook rustige uitstraling. En het moderne en goed leesbare lettertype draagt bij aan beter overzicht. Naast het heldere ‘day’ thema zijn er ook andere kleurthema’s te selecteren waaronder een ‘twilight’ en een ‘night’ thema.

Het ’twilight’ thema leent zich bij uitstek goed in omgevingen waar het licht niet zo helder is of in schemerlicht. Het ‘night’ thema is ideaal om ’s nachts of in donkere ruimtes te gebruiken. 

VERTICAAL IN/UITKLAPBAAR MENU

Het verticale menu kan weggeklikt worden maar ook vast gepind. Speciaal voor de gebruiker die zich meer op de scherminhoud wil kunnen richten en minder vaak toegang nodig heeft tot de overige navigatiebestemmingen.

FLOATING ACTION BUTTON

Met een klik op de + button kunt u vanuit de lijstoverzichten direct een contract of order aanmaken.

SETTINGS MENU

Vanuit het instellingen menu kun u snel uw instellingen aanpassen zoals taal, kleurthema, account informatie, administrator toegang, support en uitloggen.

ONZE THEMA’S 

DAY

TWILIGHT

NIGHT

LETTERGROOTTE AANPASBAAR

Meer weten?

Beter inzicht in uw posities? Vraag vandaag nog een demonstratie aan. Laat u overtuigen en kijk hoe uw organisatie beter kan inspelen op marktbewegingen en hoe dit resulteert in een winstgevend aan- en verkoopbeleid.

Wij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden!

Qbil Software
+31 (0) 318 50 20 26