Selecteer een pagina

EXACT

Qbil heeft een partnerovereenkomst met Exact, leverancier van business software.

Het partnership heeft voor klanten van zowel Qbil als Exact grote voordelen: directe integratie tussen de software van beide partijen. Ook van grote meerwaarde is dat dankzij het partnership specialismen worden aangevuld en zowel Qbil als Exact één totaaloplossing kunnen bieden aan hun klanten.

Wij leveren Exact software uitsluitend in combinatie met onze eigen software: Qbil-Trade®. Door middel van onze financiële export module wordt er een slimme link gelegd tussen Qbil-Trade en de boekhoudsoftware van Exact. Dit biedt je wel de voordelen van een geïntegreerd boekhoudsysteem maar niet de nadelen.

Bij afname van Qbil-Trade® zijn klanten niet gebonden aan Exact  boekhoudsoftware. Onze klanten blijven volledig vrij in hun keuze.

In- en verkoopadministratie in Qbil-Trade

Binnen Qbil-Trade vindt de volledige in- en verkoopadministratie plaats: het verwerken van inkomende- en uitgaande facturen. Het verwerken van inkoopfacturen wordt volledig geautomatiseerd door een uitstekende scan- en herkenoplossing inclusief order matching. Daarnaast ondersteund Qbil-Trade in het verkleinen van financiële risico’s door middel van krediet- en positielimieten, geïntegreerde valuta hedging op contractbasis, ingebouwde controls en een gepersonaliseerde functiescheiding.

Met Qbil-Trade heb je een duidelijke scheidingslijn tussen trade en boekhouding zonder dat je hierbij dubbele invoer hebt. Met onze financiële export module wordt er een slimme link gelegd tussen Qbil-Trade en de boekhoudsoftware van Exact.

Exact voor Finance

De financiële software van Exact ondersteunt de klanten van Qbil Trade met een feilloze administratie.

Door de volledige integratie van alle financiële processen optimaliseren heb je alle informatie om de juiste strategische beslissingen te nemen.

Voordelen Exact voor Finance

> Realtime inzicht: verkoop, kosten, resultaten, liquiditeit, risico en management

> Beschikking over compleet actueel en overall financieel inzicht

> Internationale ondersteuning

Best of Breed software

De beste keuze voor jouw handel in grondstoffen, ingredienten en additieven

Meer weten?

Beter inzicht in uw posities? Vraag vandaag nog een demonstratie aan. Laat u overtuigen en kijk hoe uw organisatie beter kan inspelen op marktbewegingen en hoe dit resulteert in een winstgevend aan- en verkoopbeleid.

Wij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden!

Qbil Software 
+31 (0) 318 50 20 26