Selecteer een pagina

Finance

Binnen Qbil-Trade® vindt de volledige in- en verkoopadministratie plaats: het verwerken van inkomende- en uitgaande facturen. Het verwerken van inkoopfacturen wordt volledig geautomatiseerd door een uitstekende scan- en herkenoplossing inclusief order matching.

Daarnaast ondersteunt Qbil-Trade® in het verkleinen van financiële risico’s door middel van krediet- en positielimieten, geïntegreerde valuta hedging op contractbasis, ingebouwde controls en een gepersonaliseerde functiescheiding.

Finance, uw business ‘in control’

IN- EN VERKOOPADMINISTRATIE

Binnen onze ERP software Qbil-Trade vindt de volledige in- en verkoopadministratie plaats: ofwel het verwerken van inkomende- en uitgaande facturen.

 

SCAN EN HERKEN INKOOPFACTUREN »

Het verwerken van inkoopfacturen wordt volledig geautomatiseerd door een uitstekende scan- en herken oplossing inclusief order matching.

 

RISICOBEHEER

Qbil-Trade ondersteunt in het verkleinen van financiële risico’s door middel van krediet- en positielimieten, contract hedging en geïntegreerde valuta hedging op contractbasis, ingebouwde controls en een gepersonaliseerde functiescheiding.

 

KREDIET- EN POSITIELIMIETEN

De kredietstatus en of positielimiet van je afnemers in overweging nemen bij het afsluiten van een nieuw contract of vlak voor het uitleveren van een nieuwe partij.

 

FINANCIAL REPORTS

Naast een dashboard zijn er tal van uitgebreide rapportages die opgevraagd kunnen worden met real-time data, waaronder uiteraard voorraad-, inkoop en verkoopoverzichten, maar ook een verplichtingenregister waardoor het maandelijks afsluiten van de boekhouding in een handomdraai is gebeurd. En zijn er meerdere werkmaatschappijen? Geen enkel probleem, alle rapportages kunnen gefilterd worden op werkmaatschappij.

 

NOTIFICATIONS

Notificaties van openstaande zaken zoals bijv contracten die nog niet gehedged of verstuurd zijn, nog te factureren orders, betalingen en openstaande facturen. Maar ook voor bijvoorbeeld goedkeuringen.

 

AUTORISATIE LEVELS & GOEDKEURINGEN

In Qbil Trade kun je per medewerker, functie of afdeling de gebruikersrechten tot in detail instellen. Ook is het mogelijk om ‘goedkeuringen’ in te stellen zodat een transactie of mutatie pas doorgevoerd kan worden na goedkeuring van bijv de leidinggevende.

Export Module

Met Qbil-Trade heb je een duidelijke scheidingslijn tussen trade en boekhouding zonder dat je hierbij dubbele invoer hebt. De financiële export module: onze slimme link tussen jouw boekhoudsoftware en Qbil-Trade. Deze biedt je wel de voordelen van een geïntegreerd boekhoudsysteem maar niet de nadelen.

Laat je business floreren

Met ERP Software die perfect aansluit bij jouw bedrijfsvoering

Meer weten?

Beter inzicht in uw posities? Vraag vandaag nog een demonstratie aan. Laat u overtuigen en kijk hoe uw organisatie beter kan inspelen op marktbewegingen en hoe dit resulteert in een winstgevend aan- en verkoopbeleid.

Wij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden!

Qbil Software
+31 (0) 318 50 20 26