Selecteer een pagina

Finance

Binnen Qbil-Trade® vindt de volledige in- en verkoopadministratie plaats: het verwerken van inkomende- en uitgaande facturen. Het verwerken van inkoopfacturen wordt volledig geautomatiseerd door een uitstekende scan- en herkenoplossing inclusief order matching.

Daarnaast ondersteunt Qbil-Trade® in het verkleinen van financiële risico’s door middel van krediet- en positielimieten, geïntegreerde valuta hedging op contractbasis, ingebouwde controls en een gepersonaliseerde functiescheiding.

Er zijn tal van uitgebreide rapportages die opgevraagd kunnen worden met real-time data, waaronder uiteraard voorraad-, inkoop en verkoopoverzichten, maar ook een verplichtingenregister waardoor het maandelijks afsluiten van de boekhouding in een handomdraai is gebeurd. En heeft u meerdere werkmaatschappijen? Geen enkel probleem, alle rapportages kunnen gefilterd worden op werkmaatschappij.

Winst- en verliesrapportage

Met de winst-en-verliesrekening heeft u snel inzicht in de opbrengsten en kosten over een bepaalde periode. U heeft direct inzicht in de echte prestaties van uw onderneming. U kunt de rapportage zowel per werkmaatschappij, afdeling, product of per trader gebruiken.

Export Module

Met Qbil-Trade heeft u een duidelijke scheidingslijn tussen trade en boekhouding zonder dat u hierbij dubbele invoer hebt. De financiële export module: onze slimme link tussen uw boekhoudsoftware en Qbil-Trade. Deze biedt u wel de voordelen van een geïntegreerd boekhoudsysteem maar niet de nadelen.

Laat uw business floreren

Met ERP Software die perfect aansluit bij uw bedrijfsvoering

Meer weten? 

 

Wij zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden:

Qbil Software 
+31 (0) 318 50 20 26