Selecteer een pagina

Financial Export 

Met Qbil-Trade heeft u een duidelijke scheidingslijn tussen trade en boekhouding zonder dat u hierbij dubbele invoer hebt. De financiële export module: onze slimme link tussen uw boekhoudsoftware en Qbil-Trade®. Deze biedt u wel de voordelen van een geïntegreerd boekhoudsysteem maar niet de nadelen.

Export Module

Door de ’scheiding’ is een wijziging, toevoeging of correctie snel gemaakt. Met een paar muisklikken bent u klaar. Een wijziging binnen een geïntegreerd systeem vergt meer handelingen….en tijd.

De export module zorgt ervoor dat met 1 druk op de knop, of automatisch zonder tussenkomst van een gebruiker, alle definitieve inkoopfacturen en verkoopfacturen worden geëxporteerd naar uw boekhoudsysteem. Voordat een factuur echter geëxporteerd is, kunnen contracten, afroepen, transportopdrachten, afroepdocumenten en andere zaken, nog aangepast worden. Maximale flexibiliteit dus!

Behalve de in- en verkoopfacturen is het ook mogelijk om relatiegegevens naar uw boekhoudsysteem te exporteren, inclusief de crediteur en debiteurnummers die in uw boekhoudsysteem worden gebruikt. Zonder dubbele invoer!

Qbil Software is partner van Exact. Niet voor niets. Maar dit houdt niet in dat u aan Exact boekhoudsoftware bent gebonden. U bent volledig vrij in uw keuze. Onze software kan met (vrijwe)l ieder boekhoudpakket koppelen zoals bijv. Afas, Visma (Mamut, AccountView), King, Cash, Twinfield, Unit4 Multivers, Etc.

‘PERFECT-FIT’ software

ERP commodity software voor de handel in grondstoffen, ingredienten en additieven ​

Meer weten

of een (online) demonstratie van onze software? 

Wij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden! 

Bel Martine of Hikmet op:
+31 (0) 318 50 20 26