Selecteer een pagina

Onze vernieuwde software Qbil-Trade is live

Eindelijk. De grote zomer update QT46 gaat live. Nieuwe functionaliteiten en een geheel nieuwe user interface (UI) ofwel een nieuw design voor onze ERP software Qbil-Trade.

Meer gebruiksgemak, beter overzicht en minder klikken

UI designers en een test team

Begin dit jaar gingen een paar UI designers aan de slag. Een test team werd opgericht. Een eerste ontwerp….veel koffie…veel denkwerk….discussies…nieuwe ontwerpen, aanpassingen…Het design van onze software is gebaseerd op de laatste UI ontwikkelingen, Google’s ontwerptaal Material Design en Color Assignment maar vooral ook op input en feedback van klanten, ons testpanel, testers en onze eigen inzichten.

Bij Qbil werken wij al geruime tijd met de nieuwe release. Een perfecte manier om fouten op te sporen en om de werking van onze software te testen in het nieuwe design. En op dit moment werkt een ook geselecteerde groep klanten met de nieuwe versie. Zij hebben ons de afgelopen periode feedback gegeven zodat wij het design verder konden optimaliseren.

 

HELDER & MODERN

Het heldere wit in combinatie met het Nijl blauw zorgt voor een frisse maar ook rustige uitstraling. En het moderne en goed leesbare lettertype draagt bij aan beter overzicht.

VERTICAAL IN/UITKLAPBAAR MENU

De verplaatsing van het horizontale menu naar links/verticaal is de grootste verandering in het nieuwe design. Het menu kan weggeklikt worden maar ook vast gepind. Speciaal voor de gebruiker die zich meer op de scherminhoud wil kunnen richten en minder vaak toegang nodig heeft tot de overige navigatiebestemmingen.

FLOATING ACTION BUTTON

Met een klik op de + button kunt u vanuit de lijstoverzichten direct een contract of order aanmaken.

SETTINGS MENU

Vanuit het instellingen menu kun u snel uw instellingen aanpassen zoals taal, account informatie, administrator toegang, support en uitloggen.