Selecteer een pagina

Implementatie

Bedrijfsprocessen scan

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat de bedrijfsprocessen in de grondstoffenhandel een zeer specifieke aanpak vereisen. Een lang analyse traject vooraf is daarom meestal niet nodig. Wij zijn gespecialiseerd in uw vakgebied. Voordat we voor u aan de slag gaan, lopen wij samen met u alle bedrijfsprocessen door. Met de invoering van een nieuw informatiesysteem, zoals de ERP software Qbil-Trade®, kan het nodig zijn om in het licht van kwaliteitszorg (ISO), compliance (GMP) of gewoon efficiëntie de bedrijfsprocessen aan te passen en hermodelleren.

Qbil helpt u graag en hanteert hierbij een pragmatische aanpak. Voor de hele organisatie of een afgebakend deel hiervan.

Installatie, configuratie, conversie en implementatie

Om te beginnen installeren en configureren wij de ERP software op uw Qbil-Trade online omgeving. Hierna moeten relatiegegevens, stamgegevens (productgegevens, verpakkingen, betaalcondities, grootboekrekeningen, valuta etc), actuele mutaties (en indien gewenst oude gegevens) en de voorraadstanden worden ingevoerd in Qbil-Trade. Hiervoor hebt u een tweetal keuzes.

Opties

Samen
Zowel bij Qbil Software als bij uw onderneming wordt een vaste contactpersoon aangewezen. Vooraf worden de taken en verantwoordelijkheden vastgelegd zodat voor alle partijen helder is wie waar voor verantwoordelijk is.

Wij doen het
Wij nemen u al het werk voor de implementatie uit handen. Een ervaren projectmanager begeleidt het hele implementatietraject en bewaakt de tijdige en juiste uitvoering. Qbil Software verzorgt ook de invoer van de gegevens. Met deze optie heeft u geen omkijken naar de implementatie en wordt er geen druk op uw organisatie uitgeoefend.

Training

De gebruikers krijgen een training in het werken met Qbil-Trade. Deze training wordt bij u op locatie gegeven.

Tot slot
Natuurlijk komt er meer kijken bij een implementatie. Denk hierbij aan back-up procedures, eventuele koppelingen met andere applicaties, testen, support, etc. Vooraf wordt er samen met u een gedegen en uitgebreid plan van aanpak opgesteld. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.

Wij zitten klaar

Om voor u aan het werk te gaan!

Meer weten? 

 

Wij zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden:

Qbil Software 
+31 (0) 318 50 20 26