Selecteer een pagina

Back Office & Logistiek

De back office of logistiek maar soms ook de traders zelf zorgen dat de daadwerkelijke leveringen of goederenverplaatsingen plaatsvinden. Zij werken vanuit het afroep ordermenu.

In de afroeporder wordt herkomst en bestemming van het product en de hoeveelheid ingegeven. Bij herkomst moet u denken aan voorraad, voorraadlocatie of een inkoopcontract. De bestemming is de klant, voorraadlocatie, of uw eigen warehouse.

 

Bij het aanmaken van de afroeporder wordt de planning realtime aangevuld met de ingevoerde mutaties. De voorraden worden economisch bijgewerkt. En desgewenst wordt er automatisch een transportopdracht aangemaakt.

Ook andere documenten worden automatisch aangemaakt. Zoals bijvoorbeeld een leveringsbevestiging, paklijst, laad of losopdrachten, vrachtbrief, bill of lading instructies, Halal, Kosher, health certificaten en andere documenten. Het is tevens mogelijk om Kamer van Koophandel en douane formaliteiten via Qbil-Trade af te handelen.

Planning

Het leveren van het gevraagde en beschikbare product op de gewenste tijd en juiste plaats is altijd  een uitdaging. Het in goede banen leiden van de goederenstromen is daarbij essentieel. Inkopen, verkopen, doorleveringen, back to back en voorraadverplaatsingen zijn in de planning van onze logistieke software Qbil‐Trade® overzichtelijk weergegeven. U ziet alle geplande goederenbewegingen in één oogopslag. Incomplete goederenbewegingen worden in het rood weergegeven zodat deze niet aan de aandacht van uw logistiek ontsnappen.

Laat uw business floreren

Met ERP Software die perfect aansluit bij uw bedrijfsvoering

Meer weten? 

 

Wij zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden:

Qbil Software 
+31 (0) 318 50 20 26