Selecteer een pagina

Back Office & Logistiek

De back office of logistiek (maar soms ook de traders zelf) zorgen dat de daadwerkelijke leveringen of goederenverplaatsingen plaatsvinden. Zij werken vanuit het afroep ordermenu.

In de afroeporder wordt herkomst en bestemming van het product en de hoeveelheid ingegeven. Bij herkomst moet je denken aan voorraad, voorraadlocatie of een inkoopcontract. De bestemming is de klant, voorraadlocatie, of uw eigen warehouse. Ondertussen wordt de planning realtime aangevuld met de ingevoerde mutaties. De voorraden worden economisch bijgewerkt. En desgewenst wordt er automatisch een transportopdracht aangemaakt.

 

Logistics 

 

LOGISTIEKE PLANNING

In één oogopslag volledig overzicht van alle geplande goederenbewegingen in de huidige, voorgaande en volgende weken. Vanuit de planning kunnen openstaande contracthoeveelheden direct worden ingepland. Met één druk op de knop! Incomplete goederenbewegingen worden in het rood weergegeven zodat deze niet aan je aandacht kunnen ontsnappen!

 

WAREHOUSE MANAGEMENT & VOORRAADBEHEER

Inslagen en uitslagen van je voorraden zijn makkelijk en snel in te zien en te beheren. Zowel voorraad op externe locaties, eigen warehouse maar ook partijen, bulk en silo-voorraad.

 

PRODUCTIE & MENGEN

Meerdere ingrediënten samenvoegen om zodoende een ander product te produceren. De voorraadadministratie wordt correct gemuteerd inclusief berekening van de kostprijs voor de nieuwe resultaatpartijen en het verwerken van eventueel mengverlies.

 

EXPORT TOOLS & MANAGEMENT

Het export management kan worden geleverd inclusief een digitale koppeling met douane, Kamer van Koophandel en Portbase. In Qbil-Trade kun je op orderniveau de status van alle handeling terugvinden en zie je precies welke handelingen nog verricht moeten worden. Ideaal voor bedrijven die veel werken met letter of credits (accreditieven).

 

WEEGBRUG KOPPELING

Koppeling waarbij het juiste gewicht (los of laadgewicht) automatisch wordt toegekend aan de betreffende afroeporder.

 

LOGISTIC & SHIPPING DOCUMENTS

Simpel aantikken en alle documenten worden automatisch aangemaakt: transportopdrachten,
leveringsbevestiging, paklijst, laad- of losopdrachten, vrachtbrief, Bill of Lading instructies, Halal, Kosher, health certificaten en andere documenten. Het is tevens mogelijk om Kamer van Koophandel en douane formaliteiten via Qbil-Trade af te handelen.

 

EN OOK NOG….

Onze ERP Software biedt nog veel meer handige tools voor een het in goede banen leiden van de goederenstromen. We vertellen het je graag maar nog liever laten we het zien! 🙂 Bijvoorbeeld via Teamviewer of real-life bij jou op kantoor. 

Alle goederenstromen helder in beeld

Met de logistieke planning van onze ERP Commodity Software

Meer weten?

Beter inzicht in uw posities? Vraag vandaag nog een demonstratie aan. Laat u overtuigen en kijk hoe uw organisatie beter kan inspelen op marktbewegingen en hoe dit resulteert in een winstgevend aan- en verkoopbeleid.

Wij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden!

Qbil Software
+31 (0) 318 50 20 26