Selecteer een pagina

Voegt u meerdere ingekochte goederen samen om zodoende een ander product te produceren? Is hierbij de traceerbaarheid van de grondstoffen van belang? Zo ja, dan is deze Qbil-Trade® module van grote waarde voor u. U kunt een grondstof vermengen met 10 andere grondstoffen en deze 10 weer met 10 andere. U kunt altijd met een paar klikken terug naar de bron.

In het mengopdrachten/productie scherm worden meerdere bronpartijen tot één of meerdere nieuwe resultaat partijen omgezet. Uw voorraadadministratie wordt correct gemuteerd (inclusief berekening van de kostprijs voor de nieuwe resultaatpartijen). De productieafdeling (eigen of derden) ontvangt een productieopdracht uit Qbil-Trade®. Deze kan natuurlijk gemaild of geprint worden. Behalve de te gebruiken voorraden (grondstoffen) kan ook extra informatie worden meegegeven op de productieopdracht zoals de opdracht tot opzakken, blenden, zeven, homogeniseren, malen, verbulken, versnijden en meer.

Ook de kosten voor productie kunnen hier opgegeven worden, die ook weer effect kunnen hebben op de kostprijs. Deze kosten doorlopen als verwachtte inkoopfactuur het Qbil-Trade® inkoop proces.

Meer weten over onze meng & productie module?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0318 – 50 20 26 of stuur een e-mail naar info@qbil.nl