Selecteer een pagina

Modules voor onze handelssoftware Qbil-Trade 

We zijn altijd op zoek naar manieren om onze software te verbeteren en uit te breiden om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We kunnen u verschillende modules aanbieden die u helpen bij het beheren van uw transacties in ingrediënten en grondstoffen. Zoals een CMR-module, een valuta hedging-module en een meng-module. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer wilt weten over onze software of modules.

Onze modules – net dat beetje extra

 

Wij begrijpen dat het essentieel is om over de juiste software te beschikken om uw handelsactiviteiten te ondersteunen. Daarom is onze software modulair ontworpen om u de best mogelijke ervaring te geven. We beginnen met de basisversie en passen deze vervolgens aan uw specifieke behoeften aan, zodat deze geschikt is voor de grondstoffen en ingrediënten die u verhandelt. Ons team staat altijd klaar om u te helpen met al uw vragen of verzoeken om ervoor te zorgen dat uw software volledig is afgestemd op uw behoeften.

Wilt u meer weten over onze software of onze softwaremodules? Neem dan gerust contact met ons op.

Qbil iReport App

Qbil iReports Apple App is gratis te downloaden via de App Store. Hiermee heeft de gebruiker altijd real-time voorraadstanden, positielijsten, contract informatie en NAW gegevens van relaties bij de hand.

Offertes

Offertes maken die al dan niet meegenomen worden in de handelspositie en met 1 muisklik veranderd kunnen worden in een contract.

Mengen / Produceren

Mengen/Produceren van partijen. De traceerbaarheid blijft in tact en er kan eindeloos doorgemengd worden.

CMR’s

CMR’s aanmaken en printen vanuit het transportopdrachten scherm. De gegevens worden automatisch gevuld en kan nog van afgeweken worden.

Scan & Herken Inkoop facturen

Scan en herken oplossing om inkoopfacturen automatisch in te lezen, te koppelen aan verwachte inkoopfacturen in Qbil-Trade, en door te sturen naar de boekhouding.

Overige facturen 

Overige niet handel-gerelateerde facturen verkoopfacturen maken en versturen.

Voorcalculaties

Voorcalculaties voorafgaand aan het maken van een salescontract waarbij alle kosten worden ingecalculeerd van inkoop van goederen tot rentekosten over de totale betaaltermijn.

Directe Orders

Losse inkopen en verkopen verwerken zonder handelscontracten.

Valuta Hedging

Valuta hedging is op verschillende manieren mogelijk binnen Qbil-Trade. In overleg wordt de gewenste configuratie ingesteld.

Eigen voorraadpand / Productie

Voor gebruikers die een eigen magazijn of productiefaciliteit hebben en ook zelf beheren. Een extra toeslag kan van toepassing zijn in geval van een weegbrugkoppeling.

Interface boekhoudsoftware

Vanuit Qbil-Trade verstuurde verkoopfacturen en verwerkte inkoopfacturen worden naar de boekhouding gestuurd. Debiteuren en crediteuren kunnen worden geëxporteerd mits het boekhoudsysteem het toelaat. Er is een volledige interface met Exact beschikbaar.

Zuivelingrediënten Marktplaats

Speciaal voor handelaren in melk en zuivelingrediënten: Dairy Trade Marktplaats. Een marktplaats binnen onze Qbil-Trade software die kopers en verkopers van zuivel bij elkaar brengt. Exclusief voor klanten van Qbil Software.

Free-form documenten

Free-form documenten creëren en versturen. In deze documenten kan ook vanuit MS-Excel een tabel worden geplakt en verzonden.

Mass Balance

Mass Balance is een proces waarbij bedrijven geleidelijk overgaan van het gebruik van fossiele naar gerecyclede/hernieuwbare grondstoffen. Mass Balance is het combineren van fossiele en gerecycleerde/hernieuwbare hulpbronnen. Dit hele proces wordt door Qbil-Trade ondersteund.

Makelaars, Agents, Brokers

Makelaars / Agents / Brokers commissie afhandeling van contract tot inkoopfactuur.

Droge Stof verwerking

Droge stof en vetgehalte verwerking op contracten, afroepen/orders en facturen. Contracten worden afgesloten op basis van een bepaalde droge stof of vetgehalte en de uiteindelijke gemeten waarden worden gebruikt bij de afrekening.

Planningscherm

Planning scherm in agendavorm. Als alternatief voor deze module kan zowel het planning-rapport in Qbil-Trade gebruikt worden als ook het Logistic Control Centre. 

Real-time Kredietlimieten

Real-time kredietlimieten controle/advies waarbij de gebruiker een waarschuwing of blokkering krijgt als een klant haar limiet heeft overschreden. Is alleen mogelijk met Exact software als boekhoudpakket. Betaaldata worden uit Exact geïmporteerd in Qbil-Trade.

Proforma facturen 

Proforma facturen maken en versturen vanaf een contract. Deze pro-forma facturen worden niet verstuurd naar de boekhouding. Pro-forma facturen die wel naar de boekhouding verstuurd dienen te worden zijn standaard inbegrepen in Qbil-Trade.

Logistic Control Centre (LCC)

Uitgebreide versie van het planningsscherm waarin alle logistieke bewegingen zichtbaar zijn en real-time kunnen worden gesleept.

Quality Assurance

Het beheren en bewaken van certificeringen. Met deze module wordt gewaarborgd dat er geen contracten naar partijen worden verstuurd zonder geldige certificering in het systeem.

Wilt u meer weten over onze software of onze softwaremodules? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag om het beste uit onze Qbil-Trade software te halen!

Accelerate Your Trade

Met onze ‘perfect-fit’ ERP Software

Meer informatie?

Wij zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Qbil Software 
+31 (0) 318 50 20 26