Selecteer een pagina

Mark Ellis is benoemd als nieuwe Managing Director van Qbil Software. Hij neemt de dagelijkse leiding over van onze eigenaar Hikmet Önce. Hikmet zal zich, als commerical directeur, gaan toeleggen op datgene waar zijn hart het meeste ligt: sales en business development

“Qbil groeit momenteel hard. En dat is in lijn met onze plannen en ambitie”, aldus Hikmet Önce. “Om in te spelen op toekomstige marktontwikkelingen en om klaar te zijn onze ambities de komende jaren waar te maken, hebben wij besloten tot vernieuwing van de organisatiestructuur.”

Hikmet vervolgt: “Mark heeft vanuit zijn rol als ERP consultant de afgelopen jaren een sterke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Qbil. Hij heeft een sterk profiel op het gebied van finance, procesintegratie en verandermanagement. Hij is daarmee een ‘perfect fit’ met wat Qbil nodig heeft om de komende jaren onze dienstverlening naar een volgend niveau te brengen. “

Mark Ellis reageert enthousiast op de nieuwe uitdaging: “De afgelopen jaren hebben we Qbil al verder kunnen uitbouwen tot een serieuze speler van formaat in ERP commodity software. Onder andere door een sterke klantenfocus en hoge betrokkenheid van alle medewerkers. Ik kijk ernaar uit om de organisatie verder te professionaliseren en te kunnen bijdragen aan verdere groei van Qbil. Maar vooral hoop ik om de verwachtingen van onze klanten te kunnen overtreffen.”

 

 

OVER QBIL SOFTWARE

Qbil Software B.V. is een softwarebedrijf voor de ontwikkeling van ERP software voor de handel en logistiek in soft commodoties, ingrediënten en additieven. Klanten van Qbil handelen ondere andere in oliën en vetten, melk- en zuivelingrediënten, voedingsmiddelen, diervoeders, granen & zaden, noten & zuidvruchten, specerijen, thee, cacao & koffie, kunststoffen & plastics en chemische grondstoffen.

De onderneming telt 3 vestigingen: Veenendaal (Benelux), Nieuw-Zeeland en India (Bangalore en Srinagar). De onderneming heeft in totaal 26 medewerkers.