Selecteer een pagina

Over Qbil

In 2004, toen Qbil nog calculatie software voor de bouwsector ontwikkelde, kwamen we in contact met een handelsonderneming in de zuivelsector. We kwamen er al snel achter dat er geen goede software voor handelaren in commodities beschikbaar was. De ondernemingen investeerden vermogens in maatwerkoplossingen of behielpen zich met standaard software die maar half voordeed.

Door hier succesvol op in te spelen, hebben wij een vaste plek op de software markt voor handelaren in grondstoffen en ingrediënten veroverd. Onze klanten bevinden zich vooral in Nederland. Maar inmiddels wordt Qbil-Trade® ook over de grenzen

2003 | Een ontmoeting via via...

Hikmet Once wordt via-via benaderd of hij eens naar het sterk verouderde software pakket van een niet-nader-te-noemen handelsbedrijf wil kijken

2005 | Oprichting Qbil Software

Oprichting Qbil Software, producent van Bouw-Fx bouwcalculatiesoftware en Boekware handelssoftware

2010 | Verhuizing

Verhuizing naar groter pand. Van Vendelier 43 naar Vendelier 1.

N

2010 | Boekware wordt Qbil-Trade

De naam van onze software wordt gewijzigd naar Qbil-Trade®

2011 | Versie 3

De eerste “echte” ERP oplossing van Qbil Software

2015 | India

Opening en oprichting Yarikul, kantoor te India onder leiding van Raouf Athar

2018 | Metamorfose Software

Metamorfose van user interface (UI) en set up van Qbil Trade

2019 | Verhuizing Nieuw Pand

Aankoop en verhuizing naar ons nieuwe pand aan de Landjuweel 16-4

2020 | Qbil bestaat 15 jaar!

Ons 15-jarig bestaan vieren we allemaal vanachter ons beeldscherm vanuit onze woonkamer, aan de keukentafel, op de zolderkamer….#COVID-19 #lockdown

2033 | De Toekomst

Wij zullen blijven bijdragen aan de groei van onze klanten door het doorontwikkelen en continue blijven verbeteren van onze commodity trading software!

Accelerate Your Trade

Met onze ERP Commodity Trading Software

Management Qbil

De dagelijkse leiding is in handen van Mark Ellis, Managing Director bij Qbil Software. De eigenaar van Qbil Software is Hikmet Önce. Hikmet richt zich, als commercieel directeur, op datgene waar zijn hart het meeste ligt: sales en business development.

Qbil & toekomst

Mark Ellis: “De afgelopen jaren hebben we Qbil al verder kunnen uitbouwen tot een serieuze speler van formaat in ERP commodity software. Onder andere door een sterke klantenfocus en hoge betrokkenheid van alle medewerkers. Om te blijven bijdragen aan verdere groei van Qbil moeten we de verwachtingen van onze klanten blijven overtreffen.”

qbil-nieuw-pand

Meer weten?

Beter inzicht in uw posities? Vraag vandaag nog een demonstratie aan. Laat u overtuigen en kijk hoe uw organisatie beter kan inspelen op marktbewegingen en hoe dit resulteert in een winstgevend aan- en verkoopbeleid.

Wij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden!

Qbil Software
+31 (0) 318 50 20 26