Selecteer een pagina

Quality Management

De kwaliteitsmanager bewaakt en documenteert de kwaliteit van de producten in het hele bedrijfsproces. Enerzijds door de producten te laten testen of te proeven of te analyseren in een eigen of extern laboratorium. Anderzijds door controle en registratie van de herkomst van het product.

Onze software ondersteunt om de kwaliteit te bewaken in het hele bedrijfsproces. Houdbaarheidsdata, analysecertificaten, laboratoriumuitslagen en kwaliteitscontroles kunnen worden verwerkt- en opgeslagen in Qbil-Trade®.

Quality, to meet your standards 

 

Onze software helpt om te voldoen aan alle (inter)nationale wetgeving en eisen zoals HACCP, GMP+, Trustfeed, ISO 22000 en meer op het gebied van (voedsel) veiligheid voor mens, dier en milieu. Daarnaast is onze software ingericht voor het registreren van verwerken van diverse keurmerken zoals UTZ organic, RFA, BIO en Fairtrade.

 

SAMPLES & KEURINGEN

Onze software ondersteunt de kwaliteitsmanager om de kwaliteit te bewaken in het hele bedrijfsproces. Houdbaarheidsdata, analyse certificaten, kwaliteitscontroles, laboratoria uitslagen of keurrapporten van bijvoorbeeld samples en cuppings kunnen worden verwerkt en opgeslagen in onze software.

 

TRACEABILITY

Qbil-Trade® voorziet in de traceerbaarheid van alle goederen vanaf inkoop, productie, verwerking tot distributie. Hoe? Dat laten wij u graag zien! Neem contact met ons op voor een demo. Dat kan online of bij u of ons real-life op kantoor! 🙂 

Neem ons de maat 

En ga voor onze ‘perfect-fit’ ERP handelssoftware 

Meer weten?

Beter inzicht in uw posities? Vraag vandaag nog een demonstratie aan. Laat u overtuigen en kijk hoe uw organisatie beter kan inspelen op marktbewegingen en hoe dit resulteert in een winstgevend aan- en verkoopbeleid.

Wij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden!

Qbil Software
+31 (0) 318 50 20 26