Selecteer een pagina

BI & Rapportages

In Qbil-Trade® worden alle rapportages realtime gegenereerd. Zo heeft u altijd de beschikking over de meest actuele data. Gebruikers hebben de vrijheid om de rapportages zelf in te delen en te personaliseren. Formats van rapportages kunnen worden bewaard in Qbil-Trade en data kan direct in draaitabellen en grafieken worden getoond.

Speciaal voor de reizende trader is de positielijst ook beschikbaar in de Qbil‐Trade® iPhone App.

Meten is weten 🙂

 

WEBREPORTS »

In een oogopslag direct alle belangrijke management informatie tot je beschikking. In overzichtelijke grafieken, diagrammen en draaitabellen. De webreports worden realtime vanuit Qbil-Trade gegenereerd. Razendsnel. Zo heb je altijd de beschikking over de meest actuele stand van zaken: inzicht in je posities, voorraden, winst/verlies, kredietlimieten, valuta posities en meer.

 

BI & RAPPORTAGES

Met onze Webreports bepaal jij welke data je uit Qbil Trade wilt ontsluiten. Razendsnel. De webreports helpen je je bij het nemen en onderbouwen van operationele en tactische beslissingen. Daarnaast geeft onze report tool je toegang tot tientallen rapporten met realtime inzichten, cijfers en statistieken. Gebruikers hebben de vrijheid om de rapportages zelf in te delen en te personaliseren. Ook kunnen de rapportages en formats worden opgeslagen in onze software Qbil-Trade en gedeeld met collega’s. De webreports worden perfect weergegeven in zowel een Windows als Mac omgeving. De rapporten kunnen worden geëxporteerd naar Excel of CSV.

 

RAPPORTEN IN onze ERP Software

  • Positielijst
  • Mark-to-Market
  • In- en verkooprapportages
  • Voorraad (economisch, technisch, productie, historisch)
  • Planning
  • Mengopdrachten
  • Koersen
  • Valuta posities
  • Debiteuren & Crediteuren
  • Winst- en verlies

Deze lijst is niet compleet. Er zijn meer dan 50 verschillende rapportages in Qbil-Trade.

 

IPHONE & IPAD APP

Qbil iReports. Razendsnel rapportages, handelsposities en voorraden real-time opvragen. Gewoon op je iPhone. Zeer krachtige tool voor traders, inkopers en verkopers die vaak bij klanten of afnemers zijn.

 

Accelerate Your Trade

Met onze ‘perfect-fit’ ERP Software

Meer weten?

Beter inzicht in uw posities? Vraag vandaag nog een demonstratie aan. Laat u overtuigen en kijk hoe uw organisatie beter kan inspelen op marktbewegingen en hoe dit resulteert in een winstgevend aan- en verkoopbeleid.

Wij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden!

Qbil Software
+31 (0) 318 50 20 26