Selecteer een pagina

Services

Wij willen graag bijdragen aan de groei van onze klanten door het continue verbeteren van onze dienstverlening en het doelgericht doorontwikkelen van onze software. Gelukkig raken onze ideeën nooit op en bieden de ontwikkelingen bij onze klanten en op ICT gebied ons steeds nieuwe mogelijkheden om dit te realiseren.

Customer Support

Voor gebruikersvragen, hulpvragen èn hulp op afstand zijn wij dagelijks bereikbaar via de support portal in Qbil-Trade, via e-mail of per telefoon. Onze gebruikers krijgen direct één van onze support medewerkers aan de telefoon die bekend zijn met de omgeving van uw bedrijf en met de openstaande vragen en/of wensen.

Training

Onze software wordt continue doorontwikkeld en uitgebreid. Daarom geven wij door het jaar heen diverse trainingen & workshops. Trainingen voor gevorderde gebruikers op bijvoorbeeld nieuwe software functionaliteiten en trainingen voor nieuwe medewerkers. Zodat uw organisatie altijd optimaal gebruik maakt van Qbil Trade®.

Implementatie

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat de bedrijfsprocessen in de grondstoffenhandel een zeer specifieke aanpak vereisen. Een lang analyse traject vooraf is daarom meestal niet nodig. Wij zijn gespecialiseerd in uw vakgebied. Voordat we voor u aan de slag gaan, lopen wij samen met u alle bedrijfsprocessen door

Laat uw business floreren

Met ERP Software die perfect aansluit bij uw bedrijfsvoering

Meer weten? 

 

Wij zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden:

Qbil Software 
+31 (0) 318 50 20 26