Selecteer een pagina

Software Support Medewerker

Weet jij complexe supportverzoeken op het gebied van ERP software van klanten professioneel en klantvriendelijk op te lossen? En zoek je een afwisselende rol waarbij je niet alleen op kantoor actief bent, maar ook af en toe op locatie bij onze klanten? Dan ben jij de support engineer die wij zoeken!

Heb jij weleens meegemaakt dat een applicatie onbereikbaar was? Dat is hét moment dat het achter de schermen bij de Qbil Software een drukke bedoening is. Als support medewerker zorg jij ervoor dat klanten op zo’n moment geïnformeerd worden over de situatie. Wanneer de applicatie niet werkt zoals dat hoort, zorg jij dat deze problemen worden verholpen. Zo snel en veilig mogelijk. Hierbij houd jij het overzicht en houd jij het hoofd koel. Uiteraard word jij ondersteund door collega’s en wordt achteraf geëvalueerd wat de volgende keer beter kan.

Gelukkig komen zulke situaties niet vaak voor, maar het is wel waar jij als support medewerker het verschil kan maken. Jouw werkzaamheden zullen vooral bestaan uit:

 • Het te woord staan van klanten via telefoon, e-mail en op locatie
 • Klantvragen vertalen naar technische oplossingen voor de developers
 • Voortgang bewaken omtrent werkzaamheden die worden uitgevoerd
 • Assisteren bij (implementatie)projecten
 • Ondersteunen van developers en functioneel testen van oplossingen

Een verantwoordelijke baan dus waarbij jij het visitekaartje van de organisatie bent.

En verder…

 

Uiteraard word jij niet direct in het diepe gegooid, maar zal je een interne opleiding volgen waarbij jouw kennis verdiept wordt met betrekking tot:

 • De werking van de software
 • Hoe onze klanten de software verschillend gebruiken
 • En de systemen waar wij mee werken en communiceren

Wat verwachten wij van jou? 

Wij verwachten dan ook de volgende eigenschappen:

 • Sterke communicatie vaardigheden en beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal
 • Goed overzicht weten te houden in stressvolle situaties
 • Je hebt een proactieve houding en je kunt snel schakelen
 • Iets te vertellen hebben op de maandagochtend
 • De wil om te leren en te groeien
 • Enige kennis van software development is noodzakelijk (bijvoorbeeld enige kennis van PHP en/of MySQL of gelijkwaardig)

De grote diversiteit in werkzaamheden maakt het werken bij Qbil echt leuk en afwisselend!

Chris

Support Engineer, bij Qbil

Werken bij Qbil Software

 • Een startsalaris van € 2.250 – € 2.600 bruto op basis van een 40-urige werkweek (in overleg kan afgeweken worden van de 40 uur)
 • Ruimte tot het volgen van studies en trainingen
 • Een uitdagende functie waarin voldoende ruimte is voor groei
 • Werktijden tijdens kantooruren

Weet jij ons te overtuigen met een motivatiebrief hoe jij communicatief sterk bent en overzicht houdt in stressvolle situaties? Beschrijf dit door ervaringen die jij in het verleden hebt opgedaan en hoe jouw kwaliteiten toen het verschil hebben gemaakt. Dan kan het zomaar zijn dat wij jou een uitnodiging sturen voor een kennismakingsgesprek!

Stuur je cv met motivatie naar info@qbil.nl ter attentie van Mark Ellis.

Over Qbil Software

Sinds 2005 ontwikkelen wij ERP software voor de handel en logistiek in ingrediënten, grondstoffen en additieven zoals oliën en vetten, melk- en zuivelproducten, voedingsmiddelen, diervoeders, granen, zaden, noten, koffie, thee & cacao, biodiesel, kunststoffen & plastics en chemische grondstoffen.

Onze klanten bevinden zich vooral in Nederland. Maar inmiddels wordt onze software, Qbil-Trade®, ook over de grenzen gebruikt.

Vanuit Veenendaal werken wij met een hecht team van specialisten aan onze oplossingen. De sfeer is open en informeel. Kwaliteit, kennis en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel.
Wij willen graag bijdragen aan de groei van onze klanten door het continue verbeteren van onze dienstverlening en het doelgericht door ontwikkelen van onze software. Gelukkig raken onze ideeën nooit op en bieden de ontwikkelingen bij onze klanten en op ICT gebied ons steeds nieuwe mogelijkheden om dit te realiseren.

Qbil Software maakt geen onderscheid bij de beslissing over tewerkstelling als het gaat om bijvoorbeeld huidskleur, religie, nationale of etnische afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit of -uitdrukking, leeftijd, handicap of andere kenmerken die door de wet worden beschermd.

Bekijk ook

Meer weten

over deze vacature?

Ons team zit klaar om al jouw vragen te beantwoorden. 

Bel ons gerust! 
+31 (0) 318 50 20 26