Selecteer een pagina

Olien & Vetten 

 

In de handel van oliën en vetten gaat het vaak om grondstoffen met een sterk fluctuerend aanbod op de wereldmarkt. Zowel qua prijs, kwaliteit en beschikbaarheid. Of het nu gaat om minerale olie, plantaardige- of dierlijke oliën en vetten.

Qbil Software is met name gespecialiseerd in ERP software voor de handel in plantaardige- en dierlijke oliën en vetten en duurzame brandstoffen

Belangrijk voor de continuïteit van uw orderportefeuille is daarom een goed, realtime overzicht in uw inkopen, verkopen en voorraden. Daarvoor bieden wij een zeer goed positieoverzicht. Deze kan volledig naar uw wensen worden samengesteld. Maar wij bieden meer. 

Zoals een productie- en mengmodule (voor o.a. malen, persen, blenden en filteren), een zeer overzichtelijke logistieke planning maar ook bijvoorbeeld de mogelijkheid voor het werken met silovoorraden. Wij weten dat de silowaarde berekening een hele andere aanpak nodig heeft dan bijvoorbeeld partijen voorraad.

Daarnaast ondersteunt onze software u om te voldoen aan alle (inter)nationale wetgeving en eisen (HACCP, GMP+, Trustfeed, ISO 22000, ISCC en meer) op het gebied van (voedsel) veiligheid voor mens en dier en milieu. Houdbaarheidsdata, analysecertificaten, laboratoriumuitslagen en kwaliteitscontroles kunnen worden verwerkt- en opgeslagen in Qbil-Trade®.

Voor de handelsondernemingen die producten produceren of verhandelen waar accijnzen over geheven worden, zoals bijvoorbeeld biodiesel en benzine hebben wij de AGP module. AGP staat voor Accijns Goederen Plaats. Met deze module kunt u makkelijk de wettelijk verplichte elektronische aangifte van accijnsgoederen doen.

 

Laat uw business floreren

Met ERP Software die perfect aansluit bij uw bedrijfsvoering

Meer weten?

Beter inzicht in uw posities? Vraag vandaag nog een demonstratie aan. Laat u overtuigen en kijk hoe uw organisatie beter kan inspelen op marktbewegingen en hoe dit resulteert in een winstgevend aan- en verkoopbeleid.

Wij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden!

Qbil Software
+31 (0) 318 50 20 26