Selecteer een pagina

Training

Optimaal rendement halen uit Qbil-Trade® Software

Ons uitgangspunt: het succes van onze software hangt mede af van het optimaal benutten van onze software. Daarom investeren wij graag onze tijd in het intensief trainen van jou en al jouw collega’s. Want hoe beter jij en jouw collega’s getraind worden op onze software en de mogelijkheden die Qbil-Trade biedt, hoe meer rendement jouw onderneming uit Qbil-Trade haalt. 

Training tijdens het in gebruik nemen van Qbil-Trade

Zodra jouw organisatie besluit om onze software te gaan gebruiken, worden alle medewerkers on-the-job getraind.

Aan het begin van het traject wordt vastgesteld hoeveel training er nodig is om Qbil-Trade onder de knie te krijgen. Voor een groot gedeelte is dit afhankelijk van de omvang van jouw organisatie.

Tijdens het implementatie traject en kort daarna wordt er voornamelijk on-site getraind. Ofwel training en support bij jou op kantoor. Daarna zijn wij uiteraard elke dag van 9 tot 5 beschikbaar om jullie telefonisch te ondersteunen. Ook kunnen wij jullie helpen door het gebruik van Teamviewer (remote client). zodat wij op elk gewenst moment kunnen meekijken en jullie kunnen ondersteunen waar nodig.

Training en Workshops

Onze software wordt continue doorontwikkeld en uitgebreid. Daarom geven wij door het jaar heen diverse trainingen & workshops. Trainingen voor gevorderde gebruikers op bijvoorbeeld nieuwe software functionaliteiten en trainingen voor nieuwe medewerkers. Zodat jouw organisatie altijd optimaal gebruik maakt van Qbil Trade.

Voor wie

  • Training voor nieuwe medewerkers
  • Training gevorderde gebruikers of gebruikers die met een beperkt deel van Qbil-Trade werken maar graag het geheel van Qbil willen begrijpen en overzien.
  • Workshops betreffende updates en nieuwe functionaliteiten in onze software
  • Maatwerk trainingen – trainingen specifiek afgestemd op de behoefte van jouw bedrijf, specifieke afdeling of medewerkers.
  • Bij jullie op locatie of bij ons ‘in house’ te Veenendaal

Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie en alle mogelijkheden. 

Wij zitten klaar

Om voor jullie aan het werk te gaan!

Meer weten? 

 

 

Wij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden:

Qbil Software 
+31 (0) 318 50 20 26