Selecteer een pagina

Training

Optimaal rendement halen uit Qbil-Trade® Software

Ons uitgangspunt: het succes van onze software hangt mede af van het optimaal benutten van onze software. Daarom investeren wij graag onze tijd in het intensief trainen van jou en al jouw collega’s. Want hoe beter jij en jouw collega’s getraind worden op onze software en de mogelijkheden die Qbil-Trade biedt, hoe meer rendement jouw onderneming uit Qbil-Trade haalt. 

Training tijdens het in gebruik nemen van Qbil-Trade

Zodra jouw organisatie besluit om onze software te gaan gebruiken, worden alle medewerkers on-the-job getraind.

Aan het begin van het traject wordt vastgesteld hoeveel training er nodig is om Qbil-Trade onder de knie te krijgen. Voor een groot gedeelte is dit afhankelijk van de omvang van jouw organisatie.

Tijdens het implementatie traject en kort daarna wordt er voornamelijk on-site getraind. Ofwel training en support bij jou op kantoor. Daarnaast zijn wij uiteraard elke dag van 9 tot 5 beschikbaar om jullie telefonisch of online te ondersteunen. Zo kunnen wij jullie helpen door het gebruik van Teamviewer (remote client) zodat wij op elk gewenst moment kunnen meekijken en ondersteunen waar nodig. Maar wij geven ook extra online trainingen via Zoom. 

Training en Workshops

Onze software wordt continue doorontwikkeld en uitgebreid. Daarom geven wij door het jaar heen diverse trainingen & workshops. Trainingen voor gevorderde gebruikers op bijvoorbeeld nieuwe software functionaliteiten en trainingen voor nieuwe medewerkers. Zodat jouw organisatie altijd optimaal gebruik maakt van Qbil Trade.

Voor wie

Trainingen & workshops voor nieuwe Qbil-Trade gebruikers, nieuwe medewerkers, gevorderde gebruikers of gebruikers die met een beperkt deel van Qbil-Trade werken maar graag het geheel van Qbil willen begrijpen en overzien. En voor iedereen die nieuwsgierig is wat Qbil-Trade nog meer te bieden heeft!

Wij zitten klaar

Om voor jullie aan het werk te gaan!

Meer weten?

Beter inzicht in uw posities? Vraag vandaag nog een demonstratie aan. Laat u overtuigen en kijk hoe uw organisatie beter kan inspelen op marktbewegingen en hoe dit resulteert in een winstgevend aan- en verkoopbeleid.

Wij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden!

Qbil Software 
+31 (0) 318 50 20 26