Selecteer een pagina

Training

Optimaal rendement halen uit Qbil Trade® Software

Ons uitgangspunt: het succes van onze software hangt mede af van het optimaal benutten van onze software. Daarom investeren wij graag onze tijd in het intensief trainen van uw personeel. Hoe beter uw medewerkers getraind worden op onze software en de mogelijkheden die Qbil Trade® biedt, hoe meer rendement uw onderneming haalt uit Qbil Trade®.

Training tijdens het in gebruik nemen van Qbil-Trade

Zodra uw organisatie besluit om onze software te gaan gebruiken, worden uw medewerkers on-the-job getraind.

Aan het begin van het traject wordt vastgesteld hoeveel training er nodig is om Qbil-Trade onder de knie te krijgen. Voor een groot gedeelte is dit afhankelijk van de omvang van uw organisatie.

Tijdens het implementatie traject en kort daarna wordt er voornamelijk on-site getraind. Ofwel training en support bij u op kantoor. Daarna zijn wij uiteraard elke dag van 9 tot 5 beschikbaar om u telefonisch te ondersteunen. Door middel van onze ingebouwde Qbil-Remote client, kunnen wij op elk gewenst moment meekijken en u ondersteunen waar nodig.

Training en Workshops

Onze software wordt continue doorontwikkeld en uitgebreid. Daarom geven wij door het jaar heen diverse trainingen & workshops. Trainingen voor gevorderde gebruikers op bijvoorbeeld nieuwe software functionaliteiten en trainingen voor nieuwe medewerkers. Zodat uw organisatie altijd optimaal gebruik maakt van Qbil Trade.

Voor wie

  • Training voor nieuwe medewerkers
  • Training gevorderde gebruikers of gebruikers die met een beperkt deel van Qbil-Trade werken maar graag het geheel van Qbil willen begrijpen en overzien.
  • Workshops betreffende updates en nieuwe functionaliteiten in onze software
  • Maatwerk trainingen – trainingen specifiek afgestemd op de behoefte van uw bedrijf, specifieke afdeling of medewerkers.
  • Bij u op locatie of bij ons ‘in house’ Veenendaal

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij zitten klaar

Om voor u aan het werk te gaan!

Meer weten? 

 

Wij zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden:

Qbil Software 
+31 (0) 318 50 20 26