Selecteer een pagina

Bij de volgende release, vermoedelijk januari, zijn de volgende functionaliteiten beschikbaar.

Producten of productvarianten koppelen aan afnemers of leveranciers

Komt het wel eens voor dat bepaalde producten alleen aan specifieke afnemers verkocht mogen worden? Of dat bepaalde producten alleen bij een specifieke leverancier ingekocht mogen worden? En komt het ook wel eens voor dat een afnemer zijn eigen artikelcodes en/of specificaties op het contract vermeld wil zien?

Vanaf heden kan Qbil Trade® hierin voorzien.

In de stamgegevens is het nu mogelijk om artikelen te koppelen aan een afnemer of leverancier. Daarnaast kunt u producten aanmaken voor specifieke afnemers of leveranciers. Producten die bijvoorbeeld niet ‘vrij’ verkocht mogen worden maar alleen aan een specifieke klant.
Ook kan specifieke informatie zoals bijvoorbeeld specificaties of de artikelcode van de afnemer automatisch op het contract vermeld worden. Met andere woorden: zodra u een contract aanmaakt voor betreffende afnemer verschijnt automatisch de afnemer specifieke artikeldata op het contract.

Permissies per werkmaatschappij

Heeft u meerdere werkmaatschappijen? Maar wilt u niet dat al uw medewerkers toegang hebben tot alle werkmaatschappijen? Vanaf heden is het mogelijk om gebruikers per werkmaatschappij permissie rechten te geven. Wel zo duidelijk en minder kans op fouten.

Meer weten over deze nieuwe functionaliteiten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: 0318 – 502026 of per e-mail: info@qbil.nl