Selecteer een pagina

Wij merken een groeiende interesse bij onze klanten die handelen in zuivelingrediënten, voor de handel in futures. Hoewel de future koffiehandel al is ingeburgerd, ontbreekt in Qbil-Trade een passende oplossing voor de futurehandel in zuivelingrediënten.

Jullie inzichten, expertise en feedback zijn van onschatbare waarde voor ons. Samen willen we bespreken welke aanpassingen nodig zijn om dit mogelijk te maken. Dit gesprek dient als de sleutel tot een optimale oplossing, die we mogelijk ook kunnen uitbreiden naar andere markten in de toekomst.

We kijken ernaar uit om jullie ideeën te horen en samen te werken aan een innovatieve oplossing. Laten we samen de ‘future’ van de zuivelhandel vormgeven.

Wij nodigen jullie graag uit bij ons op kantoor om samen met andere klanten van gedachten te wisselen.

Wat kun je verwachten?
We gaan uit van een ochtend die begint om 10.00 uur tot ongeveer 13.00 uur. We beginnen met een brainstormsessie en sluiten af

Brainstorm
Identificatie van de uitdagingen en obstakels mbt futures waar jij als Qbil-Trade gebruiker mee wordt geconfronteerd.
Samenvatten
Overeenstemmen en samenvatten van de belangrijkste punten die minimaal nodig zijn om tot een goede oplossing te komen.
Lunch
We sluiten af met een gezellige lunch.

Heb jij interesse en ervaring?

Laat het ons dan snel weten via het onderstaande formulier. Dan nemen wij daarna contact met je op en prikken wij een datum. Bij voorkeur tot een maximum van 2 personen per klant.

 

Aanmelden Brainstormsessie

Aanmelden voor het meedenken over het een module Futures voor Zuivelingrediënten.