Selecteer een pagina

Door sterke groei van diverse projecten èn ons klantenbestand en verdere uitbreiding van onze software hebben wij onze organisatie versterkt met twee nieuwe collega’s.

Graag stellen wij hierbij onze nieuwe aanwinsten aan u voor: Mark Ellis en Aron Wouters.

Mark is een ervaren financieel consultant en heeft naast werkervaring bij KPMG  en Flynth, jarenlange ervaring opgedaan als financial controller bij Royal Ingredients, een handelsonderneming voor grondstoffen in food en non-food industrie. Bij Royal Ingredients heeft hij veel ervaring opgedaan met Qbil-Trade®.

Mark zal als Financial ERP Consultant met name een bijdrage gaan leveren aan de verdere professionalisatie van Qbil en het verbeteren van onze dienstverlening. Wij denken dat onze klanten kunnen profiteren van zijn vergaande kennis en ervaring in Finance en Qbil-Trade®.

Aron is een software developer met veel ervaring op het gebied van software architecture. Aron komt als full stack developer ons softwareteam versterken. In eerste instantie zal hij zich met name bezig houden met het ‘eigen’ maken van onze software. Daarna zal hij zich richten op het verbeteren en verder ontwikkelen van Qbil-Trade®.