Selecteer een pagina

Herkent u deze situatie?

Er moet snel een order aangepast worden. Echter de order is al doorgeleverd. U kunt geen regels meer toevoegen aan de order maar vooral: u kunt de hoeveelheden niet meer wijzigen. Alles terugdraaien dan maar – u bent al gauw een uur of meer verder…

Tenzij u met Qbil-Trade® werkt. Door de ’scheiding’ tussen Qbil-Trade en de boekhoudsoftware is een wijziging, toevoeging of correctie op een mutatie snel gemaakt. Met een paar muisklikken bent u klaar.

Of het nu gaat om periodeafsluitingen per maand, kwartaal of per jaar, wanneer u uw handelsactiviteiten administratief afhandelt met Qbil-Trade®, zal u sneller en eenvoudiger uw periodeafsluiting doen. De eenvoudige exportfunctionaliteit van Qbil-Trade® zorgt ervoor dat de financiële feiten uit Qbil-Trade® in uw boekhouding terecht komen.

De nadruk ligt hier op feiten, want de gegevens worden pas naar de boekhouding geëxporteerd als de inkoopfactuur ontvangen is, of de verkoopfactuur verzonden is.

Op deze manier is er een duidelijke scheidingslijn tussen uw trade en boekhouding zonder dat u hierbij dubbele invoer heeft. Door deze scheidingslijn bespaart u tijd en moeite.

Door de scheiding is een wijziging, toevoeging of correctie op een mutatie snel gemaakt. Een mutatie terugdraaien binnen een boekhoudsysteem vergt vaak veel meer.

Binnen Qbil Trade kunt u de krediet- en positielimieten bewaken en beheren, inkoopfacturen inboeken waarbij direct grootboekrekeningnummer en BTW code worden geselecteerd, facturen en creditnota’s aanmaken, debiteuren- en crediteuren beheren, automatisch de intracommunautaire aangifte (CBS-IDEP) doen en valuta’s hedgen. Per relatie zijn meerdere BTW nummers selecteerbaar.

Behalve de in- en verkoopfacturen is het ook mogelijk om relatiegegevens naar uw boekhoudsysteem te exporteren, inclusief de crediteur- en debiteurnummers die in uw boekhoudsysteem worden gebruikt.

Ook de krediet en positielimieten en onze valuta hedging module communiceren vice versa met uw boekhoudsoftware.

Uw voordeel:

  • U bespaart veel tijd
  • Maximale flexibiliteit
  • Geen dubbele invoer
  • Kans op fouten bij het invoeren van gegevens wordt geminimaliseerd