Selecteer een pagina

Werken bij Qbil

Vanuit Veenendaal, Nieuw-Zeeland en India werken wij met een hecht team van specialisten aan de doorontwikkeling en verbetering onze software. De sfeer bij ons is open en informeel. Een gezellig team waarin je jezelf kunt zijn. Kunt leren en excelleren. Wat ons bindt? Onze mooie ­čĹî, superfantastische ­čĄę software: Qbil-Trade┬«.

Kom jij ons team versterken? 

Onze openstaande vacatures

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Hieronder staan onze actuele vacatures. Staat de functie die je zoekt er niet bij? Geen probleem. Stuur dan gewoon een open sollicitatie en overtuig ons van je kwaliteiten.

In verband met het COVID-19 virus werken wij allemaal nog steeds merendeels vanuit huis. Om die reden hebben wij momenteel geen stageplaatsen beschikbaar. Wij kunnen stagiairs nu niet de juiste begeleiding & aandacht geven die noodzakelijk is voor een succesvolle stage. 

Sinds 2005 ontwikkelen wij ERP software voor de handel en logistiek in ingredi├źnten, grondstoffen en additieven zoals oli├źn en vetten, melk- en zuivelproducten, voedingsmiddelen, diervoeders, granen, zaden, noten, thee, cacao & koffie, biodiesel, ┬ákunststoffen & plastics en chemische grondstoffen. Onze klanten bevinden zich vooral in Nederland. Maar inmiddels wordt onze software, Qbil-Trade┬«,┬á ook over de grenzen gebruikt.

Vanuit Veenendaal werken wij met een hecht team van specialisten aan onze oplossingen. De sfeer is open en informeel. Kwaliteit, kennis en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij willen graag bijdragen aan de groei van onze klanten door het continue verbeteren van onze dienstverlening en het doelgericht door ontwikkelen van onze software. Gelukkig raken onze idee├źn nooit op en bieden de ontwikkelingen bij onze klanten en op ICT gebied ons steeds nieuwe mogelijkheden om dit te realiseren.

Qbil Software maakt geen onderscheid bij de beslissing over tewerkstelling als het gaat om bijvoorbeeld huidskleur, religie, nationale of etnische afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit of -uitdrukking, leeftijd, handicap of andere kenmerken die door de wet worden beschermd.

Bekijk ook

Meer weten?

Wil je meer informatie over een vacature of over het werken bij Qbil? Wij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bel ons: 
+31 (0) 318 50 20 26