Selecteer een pagina

Werken bij Qbil

Vanuit Veenendaal, Nieuw-Zeeland en India werken wij met een hecht team van specialisten aan de doorontwikkeling en verbetering onze software. De sfeer bij ons is open en informeel. Een gezellig team waarin je jezelf kunt zijn. Kunt leren en excelleren. Wat ons bindt? Onze mooie šŸ‘Œ, superfantastische šŸ¤© software: Qbil-TradeĀ®.

Kom jij ons team versterken?Ā 

Onze openstaande vacatures

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Hieronder staan onze actuele vacatures. Staat de functie die je zoekt er niet bij? Geen probleem. Stuur dan gewoon een open sollicitatie en overtuig ons van je kwaliteiten.

Sinds 2005 ontwikkelen wij ERP software voor de handel en logistiek in ingrediĆ«nten, grondstoffen en additieven zoals oliĆ«n en vetten, melk- en zuivelproducten, voedingsmiddelen, diervoeders, granen, zaden, noten, thee, cacao & koffie, biodiesel, Ā kunststoffen & plastics en chemische grondstoffen. Onze klanten bevinden zich vooral in Nederland. Maar inmiddels wordt onze software, Qbil-TradeĀ®,Ā  ook over de grenzen gebruikt.

Vanuit Veenendaal werken wij met een hecht team van specialisten aan onze oplossingen. De sfeer is open en informeel. Kwaliteit, kennis en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij willen graag bijdragen aan de groei van onze klanten door het continue verbeteren van onze dienstverlening en het doelgericht door ontwikkelen van onze software. Gelukkig raken onze ideeƫn nooit op en bieden de ontwikkelingen bij onze klanten en op ICT gebied ons steeds nieuwe mogelijkheden om dit te realiseren.

Bij Qbil is iedereen welkom šŸ„°Ā 

Bekijk ook

Meer weten?

Wil je meer informatie over een vacature of over het werken bij Qbil? Wij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bel ons:Ā 
+31 (0) 318 50 20 26