Selecteer een pagina

Werken bij Qbil

Vanuit Veenendaal, Nieuw-Zeeland en India werken wij met een hecht team van specialisten aan de doorontwikkeling en verbetering van onze software. De sfeer bij ons is open en informeel. Een gezellig team waarin je jezelf kunt zijn. Kunt leren en excelleren. Wat ons bindt? Onze mooie 👌, superfantastische 🤩 software: Qbil-Trade®.

Kom jij ons team versterken? 

Onze openstaande vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Stuur dan gewoon een open sollicitatie en overtuig ons van je kwaliteiten.

Sinds 2005 ontwikkelen wij ERP software voor de handel en logistiek in ingrediënten, grondstoffen en additieven zoals oliën en vetten, melk- en zuivelproducten, voedingsmiddelen, diervoeders, granen, zaden, noten, thee, cacao & koffie, biodiesel,  kunststoffen & plastics en chemische grondstoffen. Onze klanten bevinden zich vooral in Nederland. Maar inmiddels wordt onze software, Qbil-Trade®,  ook over de grenzen gebruikt.

Vanuit Veenendaal werken wij met een hecht team van specialisten aan onze oplossingen. De sfeer is open en informeel. Kwaliteit, kennis en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij willen graag bijdragen aan de groei van onze klanten door het continue verbeteren van onze dienstverlening en het doelgericht door ontwikkelen van onze software. Gelukkig raken onze ideeën nooit op en bieden de ontwikkelingen bij onze klanten en op ICT gebied ons steeds nieuwe mogelijkheden om dit te realiseren.

Bij Qbil is iedereen welkom 🥰

Meer weten?

Beter inzicht in uw posities? Vraag vandaag nog een demonstratie aan. Laat u overtuigen en kijk hoe uw organisatie beter kan inspelen op marktbewegingen en hoe dit resulteert in een winstgevend aan- en verkoopbeleid.

Wij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden!

Qbil Software
+31 (0) 318 50 20 26