Selecteer een pagina

Afgelopen vrijdag 1 november was het zover. Wij zijn verhuisd naar ons nieuwe pand hier iets verderop. De spullen staan nog ingepakt, de boel is nog laaaang niet op orde maar de bureaus staan op hun plek en de computers zijn aangesloten dus we kunnen er tegenaan! 💪 Vanaf heden werken wij in ons nieuwe kantoor! 😃

“Ruimte voor groei”

In het nieuwe pand kunnen we verder groeien en hebben we meer ruimte en faciliteiten voor het geven van trainingen en workshops. De werkvloer is 300 vierkante meter groot en heeft op de begane grond twee meeting rooms, een kantoor en een keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich de werkplekken en zitten we gezellig met zijn allen bij elkaar. De bovenste verdieping doet nu nog dienst als recreatieruimte maar is klaar om in de toekomst ruimte te bieden aan meer collega’s zodat wij nog meer handelsondernemingen kunnen helpen met onze software!

“Housewarming”

Benieuwd hoe het is geworden? Zodra alles helemaal klaar en tip-top in orde is, organiseren wij een housewarming. Een middag waarop iedereen welkom is om een kijkje te nemen in ons pand en gezellig bij te praten met een hapje en drankje. Meer informatie over de housewarming volgt!

Natuurlijk vinden we het ook leuk als je spontaan even langskomt. De koffie of thee staat klaar!